مزایای بسته بندی با پلاستیک وکیوم
همان طور که گفتیم، بسته بندی با پلاستیک وکیوم به طور گسترده در صنایع غذایی استفاده می شود و مزایای آن عبارتند از:
- افزایش عمر مفید: مطالعات نشان داده اند که بسته بندی وکیوم می تواند ماندگاری محصول را تا 50% افزایش دهد. جالب است بدانید مواد غذایی وکیوم شده دو الی سه سال در فریزر و تا دو هفته در یخچال ماندگاری دارند.
- صرفه جویی: توانایی نگهداری غذا برای مدت طولانی تر این امکان را به ما می دهد که فساد و ضایعات مواد غذایی را کاهش دهیم. هم چنین این فناوری به تولیدکنندگان مواد غذایی اجازه می دهد تا مواد را به صورت عمده با قیمت کمتر خریداری کرده و به طور موثر آن ها را ذخیره کنند.
- حفظ طعم و کیفیت: از آن جایی که مواد غذایی در غیاب هوا بسته بندی می شوند، رطوبت، بافت و طعم آن ها حفظ می شود. ارزش غذایی غذا نیز دست نخورده باقی می ماند.
- عدم نیاز به نگهدارنده ها: بسیاری از روش های سنتی ذخیره غذا به مواد شیمیایی و نگهدارنده ها نیاز دارند. بر خلاف آن ها، بسته بندی خلاء شامل استفاده از هیچ عنصر خارجی مضر نمی باشد.
سوالات متداول
- چرا باید مواد غذایی را وکیوم کرد؟ مهم ترین فایده بسته بندی وکیوم، به حداقل رساندن حجم بسته بندی و افزایش طول عمر مواد غذایی است.
- از بسته بندی وکیوم برای کدام مواد غذایی استفاده می شود؟ این روش بسته بندی به عنوان یکی از مفیدترین روش ها برای نگهداری هر گونه ماده غذایی اعم از مواد غذایی خام، پخته، نیمه آماده، خشک و… در نظر گرفته می شود.
- مدت ماندگاری مواد غذایی بسته بندی شده توسط پلاستیک وکیوم چقدر است؟ به طور کلی بسته بندی وکیوم قادر است سه تا پنج برابر ماندگاری مواد غذایی را تمدید کند.
- آیا می توان از پلاستیک وکیوم در منزل استفاده کرد؟ بله، انواع مواد را می توان با دستگاه وکیوم خانگی در منزل بسته بندی کرد. این دستگاه برای استفاده در فروشگاه ها، هایپر مارکت ها و هم چنین کسب و کارهای کوچک بسیار مناسب می باشد و قیمت مقرون به صرفه ای دارد.
نظرات کاربران برای: پلاستیک بسته بندی مدل وکیوم بسته 100عددی
برای ثبت نظر، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. اگر این محصول را قبلا از خریده باشید، نظر شما به عنوان مالک محصول ثبت خواهد شد.
افزودن نظر جدید