Top
سرخ کن بدون روغن فیلیپس HD9225

سرخ کن بدون روغن فیلیپس HD9225

راز سرخ کن بدون روغن فیلیپس Air Fryer در استفاده از فناوری انحصاری هوای سریع است که با چرخش سریع هوای گرم، مواد غذایی داخل سبد را از همه طرف گرما داده و بدین ترتیب غذایی سالم و خوشمزه را به راحتی آماده می کند.سرخ کن بدون روغن فیلیپس HD9225 سیب زمینی را تا 80% چربی کمتر سرخ می کند در حالی که به هیچ عنوان دچار تغییر طعم آن نمی شود البته اصولا پخت غوطه ور در روعن بایستی تفاوتهای جزئی داشته باشد. سرخ کن Air Fryer با توان 1425 وات قابلیت سرخ کردن و ترد کردن انواع مختلف غذاها و اسنک ها را از سیب زمینی گرفته تا ناگت مرغ، گوشت، سمبوسه، کباب و فلافل را دارد.


سرخ کن بدون روغن فیلیپس HD9225 برای گرم شدن نیاز به زمان ندارد، بنابراین آماده کردن یک سبد سیب زمینی سرخ کرده تنها 12 دقیقه زمان می برد. به علاوه چون از هوای داغ به جای روغن برای سرخ کردن غذا استفاده می شود، بخار کمتری در حین آشپزی ایجاد می شود. همچنین به وسیله یک فیلتر هوا، بوی غذا بطور کامل گرفته می شود و در این روش نسبت به روش سنتی بوی کمتری در آشپزخانه پخش شود. همچنین به دلیل راحتی در جدا کردن قطعات و سطوح نچسب قابلیت شستشوی آسان را بعد از هر آشپزی برای شما فراهم می کند. در ضمن تمامی قطعات این دستگاه قابل شستشو در ماشین ظرفشویی می باشند.
سرخ کن بدون روغن فیلیپس HD9225 دارای یک تایمر 30 دقیقه ای قابل تنظیم می باشد که بر روی بدنه دستگاه تعبیه شده و شما می توانید در این فاصله به کارهای دیگرتان برسید، در حالی که غذای اصلی شما به بهترین نحو در حال آماده شدن است. همچنین سرخ کن بدون روغن فیلیپس HD9225 با قابلیت تنظیم دمایی که دارد می توان تا دمای 200 درجه تنظیم و سپس استفاده کرد.

 

 

 

 


تماس بگیرید

مشخصات فنی سرخ کن بدون روغن 9225 فیلیپس

 

مدل : HD9225/ HD-9225 / HD 9225
شرکت سازنده: فیلیپس Philips
توان: 1425 وات
برق مصرفی: 230 ولت 60-50 هرتز
گنجایش : 2 لیتر (800 گرم مواد جامد)
رنگ: سفید
ابعاد: طول 384* عمق 287* ارتفاع 315 میلی متر
بهترین طعم سرخ کردنی، بدون روغن
تکنولوژی منحصر بفرد هوای سریع برای سرخ کردن غذا بدون استفاده از روغن
دمای قابل تنظیم تا 200 درجه سانتی گراد
قطعات جداکننده غذا برای سرخ کردن چند نوع غذا در یک زمان
فیلتر هوای داخلی برای از جلو گیری از انتشار بوی غذا
دارای تایمر 30 دقیقه ای
دارای دسته های عایق ضد گرما
قابلیت شستشو در ماشین ظرفشویی

کشور سازنده : چین ، تحت لیسانس هلند

 

اطلاعات بیشتر ( سایت شرکت سازنده)

 

نقد و بررسی :

 

همه‌ی ما عاشق غذا خوردن هستیم و غذاهای فست‌فودی از خوشمزه‌ترین تفریحات ما هستند. کمتر کسی را می‌توان پیدا کرد که بتواند پیشنهاد چندتکه مرغ سوخاری همراه با مقداری چیپس سیب زمینی را رد کند. غذاهای سرخ‌کرده ذاتا خوشمره‌اند؛ گویا از هم‌نشینی ماده‌ی خام با روغن داغ، طعمی بهشتی در آن‌ها تزریق می‌شود. برای خوردن یک وعده غذای این‌چنینی یا می‌توانید شال و کلاه کنید، به یک رستوران یا فست فود بروید و دلی از عزا دربیاورید. یا اینکه یک سرخ‌کن خانگی تهیه کنید و به این ایده‌ی مادرانه که می‌گوید هر غذایی از نوع خانگی‌اش خوشمزه‌تر است، وفادار بمانید. مدت‌ها است که سرخ‌کن‌‌ها تولید شده‌اند و در تمام این مدت از ایده‌ی ساده‌ی قرار گرفتن حجم زیادی از روغن در مجاورت یک المنت استفاده کرده‌اند. تمام کسانی که این نوع از سرخ‌کن‌ها را در خانه دارند به یک دلیل ساده، به ندرت و شاید سالی یک‌بار از این دستگاه استفاده می‌کنند. دلیل هم این است که باید حجم زیادی از روغن را در هر وعده مورد استفاده قرار داد و روغن حرارت‌دیده را هم در خوش‌بینانه‌ترین حالت ممکن باید دور ریخت. سرخ‌کن‌های سنتی به این دلیل اصلا توجیه اقتصادی ندارند و غذای آن‌چنان سالمی هم تحویل نمی‌دهند. مواد غذایی پخت شده در سرخ‌کن سنتی، مقداری زیادی روغن به خود جذب می‌کنند و به راحتی می‌توانند به افزایش کلسترول بد خون منجر شوند. ولی اگر بخواهیم همان غذاها را با تخفیف 80 تا 90 درصدی در مضر بودن به بدن‌مان وارد کنیم، تکلیف چیست؟ هیچ! خیلی ساده باید برویم و یک سرخ‌کن کم‌روغن بخریم! سری جدیدی از سرخ‌کن‌ها توسط فیلیپس (Philips) با نام Viva معرفی شده‌است که می‌توانند با مقدار کمی از روغن، کیفیتی مشابه سرخ‌کن‌های غرقابی را ارایه دهند. منظور از سرخ‌کن غرقابی همان سرخ‌کن سنتی است که در آن، مواد غذایی در محفظه‌ای از روغن داغ غوطه‌ور می‌شوند. فیلیپس می‌گوید در این سرخ‌کن تا 80 درصد در مصرف روغن صرفه‌جویی می‌شود.

کیفیت ساخت و طراحی

بیایید ابتدا درباره این صحبت کنیم که نام این دستگاه چیست؟ راست‌ش واقعا معلوم نیست چه نامی را باید به این دستگاه‌ها داد. نام انگلیسی دستگاه AirFryer است که در فارسی می‌توان آن‌را با "سرخ‌کنی که با هوا کار می‌کند" معادل کرد. در بازار از این دستگاه با نام هواپز هم یاد می‌کنند که ترجمه‌ی دقیقی نیست؛ چرا که در این دستگاه‌ها به روغن – هرچند اندک – نیاز داریم و فعلی که انجام می‌شود سرخ‌کردن است. از این رو بهتر است از عنوان سرخ‌کن کم‌روغن استفاده کنیم. می‌توانیم صفت کم‌روغن را هم موقتا حذف می‌کنیم و یک‌باره بگوییم سرخ‌کن تا خیال خودمان و شما را راحت کنیم.

برسیم به طراحی و بدنه؛ بدنه‌ی دستگاه آن‌قدر دوست‌داشتنی نیست و از طراحی خاصی هم بهره نمی‌برد. سرخ‌کن HD9225 در شمایل یک کپسول بزرگ است که وزن زیادی دارد و از پلاستیک باکیفیتی ساخته شده‌است. حجم محفظه‌ی سرخ‌کن 2.2 لیتر است و می‌توان تا 800 گرم ماده‌ی غذایی را در هر وعده سرخ کرد. محفظه‌ی سرخ‌کن شامل یک سینی با تفلون نچسب است که تحت هیچ شرایطی غذا به آن نمی‌چسبد. سینی به صورت کشویی در قسمت پایینی دستگاه جا می‌خورد و به کمک یک دستگیره‌ی عایق حرارت در جای خود محکم می‌شود. سینی سرخ‌کن در قسمت داخلی، به یک توری فلزی مجهز شده تا روغن ماده‌ی غذایی از آن رد شود و درون سینی بچکد؛ در نتیجه غذای سالم‌تری حاصل می‌شود. این توری با فشردن یک دکمه از سینی اصلی جدا می‌شود. اما طراحی دستگاه طوری است که دستگیره‌ سینی سرخ‌کن مستقیما به این توری فلزی وصل شده و فشردن دکمه‌ی Release باعث می‌شود سینی زیری به صورت ناگهانی روی زمین بیفتد. اتفاقی که به خودی خود آن‌قدر بد هست که بتواند به تنهایی نسخه‌ی کل سری را بپیچد؛ این اتفاق زمانی ویران‌گر می‌شود که دکمه در را بلافاصله پس از بیرون آوردن سینی داغ از داخل دستگاه فشار دهید. در این هنگام یک گلوله‌ی داغ چرخان چرخان در هوا به زمین برخورد می‌کند و خداکند چیزی زیرش نباشد. بدتر از آن اینکه خدای نکرده هنگام بیرون آوردن سینی از سرخ‌کن حواس‌تان نباشد و با کف دست سینی را بگیرید که در این صورت بروز سوختگی شدید حتمی خواهد بود.

قسمت بالایی دستگاه شامل یک کلید چرخشی است که وظیفه‌ی تنظیم دما را بر عهده دارد. دمای سرخ‌کن HD9225 از 80 تا 200 درجه قابل تنظیم است. علاوه بر کلید تنظیم دما، یک کلید کنترلی چرخان دیگر هم در اختیار دارید که تایمر دستگاه است. تایمر چرخشی کاملا به سبک کلاسیک است و حس خوب دستگاه‌های قدیمی را به یاد می‌آورد. برای روشن کردن سرخ‌کن کافی است پس از تعیین دما، تایمر را بچرخانید و روی یک زمان مشخص قرار دهید تا همه‌چیز شروع شود. پس از به پایان رسیدن زمان تایمر، دستگاه به صورت خودکار خاموش می‌شود و یک صدای دینگ (Ding) برای مطلع کردن شما از پایان پروسه‌ی سرخ شدن به صدا درمی‌آید که باز هم یادآور خاطره‌ها و

نظرات کاربران

نظر بدهید